gggg Uitvinder producten | CENTRUM DE ZON | https://store16752964.ecwid.com/?lang=nl&from_admin

Uitvinder producten

André Verhoeven † 27 februari 2013

   Natuurgeneeskundig therapeut A 

ANDRÉ ZIJN GROTE KRACHT EN PASSIE WAS ONTWIKKELEN VAN NIEUWE NATUUR PRODUCTEN VOOR MENSEN EN DIEREN. DEZE NATUUR PRODUCTEN WORDEN VOORTGEZET DOOR ZIJN DOCHTER PETRA VERHOEVEN.

André’s grootste kracht en passie was de ontwikkeling van nieuwe altenatieve middelen voor mens en dier. André begon met het ontwikkelen van middelen voor zijn eigen duiven. Al snel bleek dat de prestaties van zijn duiven steeds beter waren en dat de duiven ook veel gezonder bleken te worden. Na verloop van tijd toen bleek dat de middelen niet alleen op korte termijn goed werkten maar ook voor langere tijd is hij de middelen ook voor paarden gaan ontwikkelen. Door zijn passie voor paarden was André al enige tijd zelf paarden gaan fokken en de middelen die hij ontwikkelde werkten zo goed dat de paarden duidelijk beter presteerden.  Hij merkte dat al zijn middelen zo goed werkten dat hij nieuwschierig werd of hij ook middelen kon ontwikkelen bij mensen en dit lukte hem ook. Zie bij kopje ingezonden brieven bij mensen.

Hij was aangesloten bij beroepsvereniging V.B.A.G. (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen) en bij S.I.R.T.A.G. (Stichting Instituut voor Registratie van Therapeuten Andere Geneeswijzen) en CZ (overkoepelend orgaan voor artsen en therapeuten).